انواع خوراک‌های پلویی در ایران


تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است

برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.


اشپزی برنج ,گوجه ,استانهای ,فرنگی ,انواع ,گوجه فرنگی ,دستور تهیه ,شمالی ایران ,استانهای شمالی ,استانهای شمالی ایران منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خودم و تنهایی فراورده های کنجدی و عطاری ترنانه اجناس فوق العاده قالیشویی در اصفهان | خلیج فارس رستم صابری فر نادر سبحاني معاون اجرايي دبيرستان-مرند