پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

مرصع پلو

 


اشپزی برنج ,تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دکتر سید حسین ناریابی معماری و طراحی دکوراسیون داخلی سافت موزیک حرف دل نجوا آر دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. ایگل44 مجله سلامت و زیبایی sms7000 سایت فان سیتی